Crèdits

Concepte, documentació i textos: Lluís Saura Martí.

Programació web: Jagova65

 

Agraïments

Núria Casas
Merche Fernández (Arxiu Nacional de Catalunya)
Conxi Petit (Arxiu Nacional de Catalunya)
Paloma Antón (Arxiu Nacional de Catalunya)
Imma Navarro (Arxiu Nacional de Catalunya)
Manuel Alfaro (Arxiu Històric de la Ciutat. Ajuntament de Barcelona)
Ferran Burguillos (Biblioteca de l'Ateneu Barcelonès)
Oriol Valero
Andreu Sulé
Gemma Merodio

 

Finançament

Aquesta pàgina web ha estat des del seu inici un projecte voluntari del seu autor, fet i mantingut de manera altruista sense haver rebut cap ajut econòmic de cap entitat ni de cap administració. Únicament, quan la pàgina web ja estava publicada i començava a tenir un cert ressò, es va acceptar que la filla del fotògraf, Núria Casas, financés el 50% dels honoraris de l'empresa que va fer el patró informàtic inicial.

 

Avís Legal

Imatges: Tots els drets de reproducció de les imatges que apareixen en aquest lloc web són propietat de Núria Casas i Formiguera, filla del fotògraf Gabriel Casas i Galobardes, i passaran per cessió exclusiva a la Generalitat a la mort d’aquesta. S’autoritza la seva reproducció només amb fins d’investigació sense lucre, fent constar el nom de l’autor en els crèdits de l’obra on s’inserirà la reproducció. Així mateix, farà constar el nom de l’Arxiu Nacional de Catalunya o el seu acrònim (ANC) i el del fons en totes aquelles reproduccions procedents dels originals dipositats en aquesta institució.

Per obtenir còpies de més alta resolució, podeu posar-vos en contacte amb el servei de referència de l’Arxiu Nacional de Catalunya, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Qualsevol altra reproducció, distribució o comunicació pública sense el seu permís explícit és una infracció recollida a la normativa vigent.

Textos: Sota llicència Creative Commons Autor: Lluís Saura.


El titular d’aquest lloc web no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços inclosos. Tampoc no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi