Avís Legal


Imatges: Tots els drets de reproducció de les imatges que apareixen en aquest lloc web són propietat de Núria Casas i Formiguera, filla del fotògraf Gabriel Casas i Galobardes, i passaran per cessió exclusiva a la Generalitat a la mort d’aquesta. S’autoritza la seva reproducció només amb fins d’investigació sense lucre, fent constar el nom de l’autor en els crèdits de l’obra on s’inserirà la reproducció. Així mateix, farà constar el nom de l’Arxiu Nacional de Catalunya o el seu acrònim (ANC) i el del fons en totes aquelles reproduccions procedents dels originals dipositats en aquesta institució.

Per obtenir còpies de més alta resolució, podeu posar-vos en contacte amb el servei de referència de l’Arxiu Nacional de Catalunya, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Qualsevol altra reproducció, distribució o comunicació pública sense el seu permís explícit és una infracció recollida a la normativa vigent.


Textos: Sota llicència Creative Commons Autor: Lluís Saura.


El titular d’aquest lloc web no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços inclosos. Tampoc no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi